28-FEBRER-2019 DAE
/

Nova edició del concurs de fotografia Com ens veiem les dones?, amb motiu del 8M. El tema d'aquest any és "Nosaltres i les altres” dones que formen part de la nostra vida. La data límit per a presentar obres és el 22 de març, inclòs, per Instagram @donesambempenta #ConcursDAE2019, o per mail, enviant-nos-les a [email protected]

Amb el tema “Nosaltres i les altres” proposem reflexionar sobre les amigues, germanes, mares, veïnes, companyes de feina, de lluita... Familiars, conegudes i fins i tot desconegudes. Saber qui són i com ens relacionem amb elles.

Es poden presentar fins a 3 obres, de tècnica lliure. Cal enviar-les a l'adreça de correu electrònic [email protected] on ha de constar: Títol, breu explicació de l'obra, nom complet de l'autora, adreça postal i telèfon. En cas de participació directa per Instagram: Títol, breu explicació de l'obra i nom complet de l'autora.

S’estableixen 3 categories: Primer Premi, de 100 €, Segon Premi, de 75 €, i Premi del Públic, de 50 €, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Els dos primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El Premi del Públic serà per la fotografia més votada per Facebook i Instagram fins el dissabte 23 de març a les 12:00 del migdia.

Les fotos es podran veure per Facebook i Instagram a mesura que avanci el concurs i en exposició, del 30 de març fins el 14 d’abril, al Centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. L’entrega de premis se celebrarà en aquest mateix centre Mont-Àgora, el dissabte 30 de març, a les 19.30h.