28-NOVEMBRE-2019 DAE
/

Parlem de sensibilització i de prevenció de les Violències Masclistes pel 25N amb activistes i representants de diferents sectors que treballen per la igualtat. A la taula rodona "Ens Preocupa prou?" van concloure que són imprescindibles per a provocar els canvis que necessitem per a una societat inclusiva, justa i respectuosa, sense desigualtats, agressions sexuals ni feminicidis.

L'acte va comptar amb la participació de:

- Eva Raich Soriguera, directora de l'institut Montbui
- Èlia Palomas i Oliva, de la Plataforma Feminista de l’Anoia
- Ariadna Prat Benito, del col·lectiu La Falka Feminista
- Margarida Fité Girvé, coordinadora tècnica de Dones Amb Empenta

Les quatre van coincidir en considerar que les violències masclistes són una problemàtica "estructural", a partir de la qual van anar desplegant i recollint durant la xerrada les contradiccions, reflexions i activitats que es fan des de l'activisme i els serveis professionals per a fer-hi front, amb la prevenció i la sensibilització com a eixos centrals per a repensar-nos, deconstruir-nos i construir noves identitats, actituds i maneres de fer en el dia a dia, a casa, a la feina, amb la parella... per a provocar canvis socials significatius.

"Ens preocupa prou?" es va dur a terme el dijous 28 de novembre, amb motiu del 25N Dia Internacional per a l'eradicació de les violències contra les dones, a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí, en acte coorganitzat per Amnistia Internacional amb DAE.