24-NOVEMBRE-2020 DAE
/

Avui hem inaugurat oficialment el SIE de Sant Boi de Llobregat, amb la visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret Sabidó.
El nou centre forma part de l'ampliació de la xarxa pública de la Generalitat de Catalunya, per tal d’abaixar la ràtio de dones a atendre, i apropar i fer més accessible el servei a totes les dones del territori, i els seus fills i filles.
En un any i mig s'ha doblat de 8 a 16 el nombre de SIE. Fet que permetrà que moltes dones ho tinguin més fàcil per “fer el pas valent” de demanar ajuda, tal com va destacar durant la visita el Homrani.
Des de DAE celebrem l’increment de centres, per tal de poder millorar la intervenció i abordatge de les violències masclistes. El compromís de l'administració pública és vital per a garantir un servei de qualitat, així com el treball en xarxa ho és per la lluita contra les violències masclistes.

DAE gestionem tres SIE, a Igualada, Manresa i Sant Boi, i un quart, a Lleida, aquest últim juntament amb l'entitat El Safareig.

FOTOGRAFIA: D'esquerra a dreta, Ana Fábregas, directora del nou SIE Sant Boi, Chakir el Homrani i Lluïsa Moret Sabidó.