/

Creiem en el treball en xarxa. Promovem la participació ciutadana en el devenir públic i l’enfortiment del teixit associatiu.

Espais de participació propis

Concurs de fotografia Com ens veiem les dones?

És la nostra aportació al 8M. El convoquem cada any des del 2002, a iniciativa de les sòcies i voluntàries de l’entitat. Busquem la participació a través de la reflexió sobre un tema concret, cada edició un de diferent, amb perspectiva de gènere, i la fotografia com mitjà d’expressió artístic i a l’hora accessible. És un concurs obert a totes les dones, sense cap distinció, que s’organitza a través de les xarxes socials, amb molt ressò al territori.

VEURE GALERIA DEL CONCURS

Altres activitats lúdiques i culturals

Organitzem tallers i activitats com a espai de trobada i de cura i sororitat per a dones.

Concurs de Fotografia 8 de Març

Dones amb Empenta (DAE) organitzem aquest concurs que va adreçat a dones, sense distinció d’edat ni de procedència, amb l’objectiu d’animar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti expressar-nos sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

1. TEMA. “NOSALTRES I LES ALTRES”
Amigues, germanes, mares, veïnes, companyes de feina, de lluita... Familiars, conegudes i fins i tot desconegudes. Com ens relacionem amb les altres? Qui són? Com són? Què fem juntes? O què no fem? Aquest any volem reflexionar sobre totes “les altres” dones que ens acompanyen en la vida, i que són reflex de nosaltres mateixes, sigui quin sigui l’espai, d’oci, laboral, familiar, de trobada, d’activisme, de companyia... i compartir-ho a través de la fotografia.

2. OBRES 
3 obres com a màxim per participant.

3. TÈCNICA 
Lliure.

4. PRESENTACIÓ 
On-line.
Més info:
Instagram: @donesambempenta
Facebook: donesambempenta
Es pot participar directament a través d’Instagram @donesambempenta #ConcursDAE2019.
Cal indicar títol i breu explicació de l’obra, a més del nom complet de l’autora i el municipi on viu. També ens podeu fer arribar les fotografies per mail a [email protected]. Nosaltres ja ens encarregarem de publicar-les. En aquest cas, cal que ens les envieu indicant també títol i breu explicació de l’obra, el nom complet de l’autora, el municipi on viu i el telèfon de contacte.

5. CONSIDERACIONS
Les fotografies participants han de ser inèdites i estar relacionades amb el tema que es proposa. L’organització es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.

6. TERMINI
Fins al 22 de març del 2019, inclòs.

7. PREMIS
Hi han 3 categories:
- Primer Premi: 100 €
- Segon Premi: 75 €
- Premi del Públic: 50 €
Els primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El premi del Públic serà per la fotografia més votada al Facebook i Instagram fins dissabte 23 de març a les 12:00 del migdia.

8. JURAT
La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar-se deserta qualsevol categoria. Així mateix, l’organització es reserva el dret d’utilitzar les obres guanyadores com a material de l’entitat.

9. LLIURAMENT DE PREMIS 
Dissabte 30 de març, a les 19.30 h, al centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, amb l’exposició de les obres participants. La concursant guanyadora que no pugui recollir el premi personalment o a través d’una persona representant, haurà d’acreditar-se amb la documentació que l’organització li requereixi en el seu moment per tal de poder ser-ne beneficiària.

10. EXPOSICIÓ
Les obres participants es podran veure on-line, per Facebook i Instagram a mesura que avanci el concurs. També durant l’entrega de premis, amb l’exposició de les fotografies concursants, o si s’escau, de la selecció que en faci l’entitat organitzadora. L’exposició es podrà veure al centre Mont-Àgora fins el 14 d’abril.

11. ALTRES CONSIDERACIONS:
Per a poder participar en aquest concurs és indispensable tenir en compte que:
• La responsabilitat i el respecte és cosa de totes i tots, per això Dones amb Empenta no permetrà que s’utilitzi llenguatge sexista, xenòfob, racista o que fomenti la violència.
• L’organització es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.
• Els comentaris o imatges de les nostres seguidores i seguidors no representen necessàriament les opinions de Dones amb Empenta.
• En aquest espai no està permès fer propaganda ni publicitat d’altres organitzacions o empreses. Només es permet fer comentaris respecte el concurs i iniciatives de Dones amb Empenta.
• No està permès escriure més d’una vegada el mateix comentari en un post o en diferents post de la pàgina. Fer-ho es considerarà spam.
• Cal respectar les normes de conducta oficials d’Instagram i Facebook.
• Si no es compleix alguna de les normes esmentades, l’equip d’administració de la pàgina de Dones amb Empenta es reserva el dret d’eliminar el comentari o bloquejar l’activitat de la usuària o l’usuari si reincideix en el seu comportament.