/

Creiem en el treball en xarxa. Promovem la participació ciutadana en el devenir públic i l’enfortiment del teixit associatiu.

Dinamització comunitària

Concurs de fotografia

Concurs de fotografia Com ens veiem les dones? El convoquem cada any des del 2002 amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. És una iniciativa de les sòcies i voluntàries de l’entitat que utilitza la fotografia com a mitjà de reflexió entre dones i amb una mirada feminista sobre el tema que es proposi, cada any un de nou. És una activitat participativa, oberta a dones, que s’organitza a través de les xarxes socials, amb molt ressò al territori.

Xerrades i debats

Organitzem xerrades i debats, fins i tot presentacions de llibres sobre temes que ens agraden, ens afecten i ens preocupen per a generar espais de difusió, aprenentatge, reflexió i debat, de vegades conjuntament amb altres entitats i plataformes amb interessos comuns.

Altres activitats lúdiques i culturals

Organitzem tallers i activitats com a espai de trobada i de cura i sororitat  per a dones.

/

18è CONCURS DE FOTOGRAFIA COM ENS VEIEM LES DONES? “NOSALTRES I LA PANDÈMIA”

BASES DEL CONCURS
 
Dones amb Empenta (DAE) organitzem aquest concurs que va adreçat a dones, sense distinció d’edat ni de procedència, amb l’objectiu d’animar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti reflexionar amb perspectiva de gènere i expressar-nos sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.
 
1.       TEMA. “NOSALTRES I LA PANDÈMIA”
La irrupció de la Covid-19 de la mà del canvi climàtic ha posat en entredit el sistema d’organització mundial a nivell de salut, però també de cures, economia i condicions de vida, drets i llibertats, o medi ambient, entre d’altres. La pandèmia ha incrementat les desigualtats, i les dones ens emportem una de les pitjors parts, mentre des dels moviments feministes reivindiquem que el futur passa per la transformació social cap a un model d’organització diferent, feminista i ecologista, que posi la vida de totes i tots al centre. Què en penses? Com t’ha afectat la pandèmia?
Explica’ns-ho amb una foto.
 
2.       OBRES. 3 obres com a màxim per participant.
 
3.       TÈCNICA. Lliure.
 

4.       FORMAT ONLINE. Entraran a concurs les fotografies amb l’etiqueta #ConcursDAE2021 i la menció a @donesambempenta.
Les fotografies es poden publicar directament al perfil personal d’Instagram, o enviar-les per mail a comunicacio@dae.cat, per a què puguem publicar-les des del perfil de l’entitat.
En qualsevol dels dos casos, les participants han d’enviar igualment les fotografies per mail a comunicacio@dae.cat, amb el títol, breu explicació de l’obra, nom complet de l’autora, municipi i telèfon de contacte, per a què també puguem fer-les públiques  a través del canal de Facebook i la web de DAE.
 
5.       TERMINI. Fins diumenge 21 de març del 2021 a les 12:00h pm, inclòs.
 
6.       PREMIS. S’estableixen 3 categories:
- Primer Premi: 100 €
- Segon Premi: 75 €
- Premi del Públic: 50 €
Els primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El premi del Públic serà per la fotografia més votada a Instagram fins el divendres 26 de març a les 12:00h am.
 
7.       JURAT. Estarà format per una representant de l’entitat, una representant  de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i dos o tres persones més vinculades al moviment feminista. La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar-se deserta qualsevol categoria.
 
8.       LLIURAMENT DE PREMIS. Divendres 26 de març, a les 19.30h, online, per la plataforma Zoom: https://ja.cat/ConcursDAE2021
 

9.       EXPOSICIÓ. Les obres participants es podran veure on-line, pel Facebook i l’Instagram de l’entitat, a mesura que avanci el concurs.
 

A partir del 27 de març, les fotos concursants també es podran veure físicament en exposició al centre Mont-Àgora fins el 18 d’abril, i online a la web https://www.dae.cat/concurs-fotografia.html, en l’apartat de l’edició corresponent.
 

10.    CONSIDERACIONS.
Les fotografies participants han de ser inèdites i estar relacionades amb el tema que es proposa.
DAE es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.
Les fotografies que siguin discriminatòries per raó de sexe, origen, religió, opinió, orientació sexual o qualsevol altra circumstància personal o social podran ser rebutjades per l’organització.
Les imatges es faran públiques a la web i les xarxes socials de DAE.
Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades per DAE per a futures campanyes de foment de la igualtat.
DAE no es fa responsable de les fotografies que publiquin les persones participants al seu compte Instagram.
DAE tampoc es fa responsable que un tercer reclami drets d’imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència d’aquest concurs.
La publicació d’imatges amb l’etiqueta #ConcursDAE2021 implica l’acceptació d’aquestes bases.
La participació en el concurs significa, a més, l’acceptació de les condicions d’Instagram. Consulta les Condicions d’ús d’Instagram: https://help.instagram.com/581066165581870
 
Més informació:
938 045 482
donesambementa@dae.cat
Instagram @donesambempenta
Twitter @DonesAmbEmpenta
Facebook  www.facebook.com/donesambempenta
#ConcursDAE2021